Informatie nieuwe leden

Als nieuw lid van The Hawks komt er heel veel op je af. Hieronder een overzicht met handige informatie voor (ouders van) nieuwe leden.

Tenue

Ons tenue bestaat uit een blauw overshirt met Hawks logo, een rood ondershirt, grijze broek en donkerblauwe sokken. Stem altijd af met de coach / teammanager voordat je kleding koopt. Met steun van kledingsponsor wordt soms kleding centraal ingekocht. Zelf inkopen van kleding kan via SSK Europe. Er is ook een Hawks Marktplaats facebookgroep.

Spelregels
De KNBSB biedt veel informatie waaronder begrijpelijke spelregels voor de verschillende teams en niveaus (BeeBall / Honkbal & Softbal).
Een andere goede website voor spelregels: Honkbal en Softbal Masterz

Handige apps

Applicaties The Hawks

KNBSB Competitie
Dé officiële app voor honkballers en softballers, fans en toeschouwers. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, activiteiten en evenementen. Uitslagen, standen, de spelerspas en het Mobiele Digitale Wedstrijdformulier beschikbaar op je telefoon.

KNIP (Hawkspas)
Snel inzicht in jouw transacties, opwaarderen. Voor meer informatie over de Hawkspas

Sponsorkliks
Sponsor de club door via deze app online aankopen te doen. Veel verschillende webshops zijn aangesloten, onder andere Coolbue, Thuisbezorgd, Bol.com en Zalando.

Appstore
Google Play
Appstore
Google Play
Appstore
Google Play

Lidmaatschap
Informatie over lidmaatschap vind je op de Lidmaatschap pagina.

Huishoudelijk reglement en integriteitsdocument

The Hawks pas
Leden kunnen een Hawks pas aanvragen. Hiermee kan je eenvoudig (en met 10% korting) afrekenen in de kantine. Aanvragen via secretariaathawks@gmail.com. De gebruikersvoorwaarden zijn ook online terug te vinden.

Vrijwilligersbijdrage / Dienstverlening The Hawks
The Hawks draait op de inzet door vrijwilligers. Er zijn vele manieren waarop jij jouw steentje hieraan kan bijdragen. Vrijwilligerswerk / Dienstverleningsbijdrage bij The Hawks. Met jouw inzet kan je € 80 terugverdienen van de te betalen dienstverleningsbijdrage. Aanmelden als vrijwilliger kan bij secretariaathawks@gmail.com.

Facebookgroepen
https://www.facebook.com/Hawksdordrecht
Besloten groepen:
https://www.facebook.com/groups/beeballhawks/
https://www.facebook.com/groups/pupillenhawks/
https://www.facebook.com/groups/juniorenhawks/