De Club

The Hawks

The Hawks is een honk- en softbalvereniging gevestigd aan de Krommedijk in Dordrecht met ongeveer 170 leden waarvan 100 spelend. Er kan door jeugd en senioren, topsport en recreatieve sport gespeeld worden. Hiertussen ambiëren wij een gezonde balans. Het Honkbal Heren 1 team speelt overgangsklasse.

We zijn een club waar alle leden zich thuisvoelen, plezier hebben bij het honk- en softballen en waar de selectieteams op een zo hoog mogelijk niveau in de competitie (kunnen) uitkomen.

Extra aandacht krijgt de jeugd bij ons. Naast het maatschappelijke belang van sportende jeugd, de gezondheidsredenen en het sociale aspect, zorgt aanwas van de jeugd voor een goede opbouw van de vereniging. Het jeugdbeleid is gericht op het aanleren van basisvaardigheden en tactiek van het spel, normen en waarden en de mentale vorming. Er is een technisch coördinator voor de jeugd en een sterk kader. Daarnaast proberen we nog meer mensen met verstand van honkbal en jeugdbeleid te betrekken bij onze club.

Huishoudelijk Reglement

Het huishoudelijk reglement voorziet in de vastlegging van de organisatie, alsmede de taken en bevoegdheden van de vereniging. Het huishoudelijk reglement benadrukt sommige artikelen van en/of is aanvullend op de statuten. Lees het volledige huishoudelijk reglement

Integriteitsdocument

Lees het volledige integriteitsdocument Integriteit in het honk- en softbal in het algemeen en binnen The Hawks in het bijzonder.