Wedstrijdsecretariaat

Bezetting:

Marianne de Bruijn t.b.v. honkbal senioren en jeugd, en coördinatie met KNBSB

Coen Roodbol  t.b.v. softbal

De KNBSB stelt aan het begin van het seizoen alle wedstrijden van de competitie vast.

Wij moeten ons daar zoveel mogelijk aan houden. Als alles vaststaat bij aanvang van de competitie is het alleen bij echte noodgevallen mogelijk een wedstrijd te verzetten via het wedstrijdsecretariaat.

Het wedstrijdsecretariaat heeft het recht om een wedstrijd in overleg met wedstrijdsecretariaat van de tegenpartij en KNBSB te verzetten indien dit noodzakelijk wordt geacht.

Leden worden absoluut niet persoonlijk gebeld bij vaststellen van eventuele nieuwe datum voor een wedstrijd.

Eigen initiatief voor het verzetten van wedstrijden wordt niet op prijs gesteld en schept alleen maar onnodig verwarring. Niet doen dus!

Een wedstrijd gaat voor een trainingsavond!

Iedere maand wordt er een wedstrijdschema verspreid waarop deze vastgestelde wedstrijden staan vermeld, aangevuld met vervoerslijst voor jeugd en scheidsrechters . Vervoer gaat op alfabetische volgorde om het rijden zo eerlijk mogelijk te verdelen.

Indien de wedstrijd gespeeld is, wordt na afloop door de coach de wedstrijd vastgelegd, voorzien van alle noodzakelijke gegevens om eventuele boetes voor onvolledig of niet ingevulde formulieren te voorkomen.

Bij niet doorgaan en/of staken van een thuiswedstrijd moet de coach direct contact opnemen met Marianne  voor vaststellen van een nieuwe wedstrijddatum, dit in verband met de verplichting van de KNBSB dat elke gestaakte en/of niet gespeelde wedstrijd officieel met een nieuwe datum aangemeld moet worden in overleg met de tegenstander. Tevens zal door coach en/of het wedstrijdsecretariaat de scheidsrechter en bardienst afgezegd worden.

Indien wij ons niet aan de regels van de KNBSB houden, kost dit de club boete en/of punten voor de teams.

Extra opmerkingen t.b.v. bestuur:

  1. aan het begin van het seizoen graag opgave van telefoonnummers en/of e-mail adressen van de coaches voor het afbellen van de leden om een goede gang van zaken te bevorderen.
  2. Alleen maandberichten en Hawks website gelden als de enige juiste bron van informatie voor de teams.
  3. De verspreiding van wedstrijdschema’s vindt plaats via e-mail en voor niet PC – bezitters per post. In de kantine zullen papieren versies te vinden zijn.