Sfeerverslag Wedstrijden
25 tot en met 27 september

Dit weekend zouden er vijf wedstrijden door teams van The Hawks gespeeld worden. Er is echter maar 1 wedstrijd gespeeld, dan wel met genoeg spanning om de afgelaste wedstrijden goed te maken.
Hieronder de uitslag en een kort verslag van de wedstrijd.

Vrijdag 25 september: Thamen H1 – The Hawks H1, afgelast

Vrijdag 25 september: The Hawks HS1 – Holy HS3, afgelast

Zaterdag 26 september: The Hawks JH1 – Orioles JH2, uitslag 9 – 3

De eerste drie innings is het een klassiek pitcher-duel tussen Dylan en de Orioles werper, waar de junioren geen antwoord op hebben. Defensief worden er knappe nullen gemaakt, waaronder twee vangballen van midvelder Yi Jian en een caught-stealing door de strakke aangooi van catcher Riley. Met een stand van 2-2 begint the Hawks eindelijk weer met de kop van de slaglijst.
Yi Jian krijgt de zoveelste hit-by-pitch van het seizoen, waarna back to back bunts van Domenico en Pol, die beide safe zijn, de paniek toe laat slaan. Toen was het hek van de dam. De Orioles pitcher vraagt uit klaarblijkelijke nieuwsgierigheid of the Hawks niet meer durven te slaan, waarop Mika antwoordt met een stand-up-double. Als nagel in de doodskist slaat Sera met een verre klap langs de lijn twee runs binnen.
Met de pitch-count op 90 en 9 K’s onder zijn riem, moet Dylan de heuvel verlaten. Timo komt er op en zorgt er voor dat de hoogste bal van de dag zo wordt geslagen, dat kortestop Mika geen stap hoeft te zetten.
Het laatste punt wordt gescoord door Pol, die het puntenverschil naar 6 wilt brengen. Hij steelt thuis door slim gebruik te maken van de onoplettendheid van de catcher, die op zijn beurt boos wordt op de Hawks coach, die er op zijn beurt weer niks mee te maken had. Gelukkig is er een hoop gebeurd waar beide coaches trots op kunnen zijn.

Zaterdag 26 september: Schiedam H2 – The Hawks H2, afgelast

Zaterdag 26 september: Adegeest AH2 – The Hawks AH1, afgelast