Corona Maatregelen The Hawks

Zoals 29-09-2020 in de persconferentie kenbaar is gemaakt, zijn de maatregelen aangescherpt. Daarmee zijn we genoodzaakt om de volgende maatregelen door te voeren:

  • De kantine en kleedkamers zijn per direct gesloten.
  • De wedstrijden mogen we blijven spelen, helaas wel zonder publiek.
  • Na een wedstrijd of training dient men dus niet te blijven napraten, maar direct naar huis te gaan en het terrein te verlaten.
  • Trainers en coaches van jeugdteam zijn tijdig aanwezig om de kinderen op te vangen.
  • Ouders en/of verzorgers dienen de kinderen af te zetten bij de binnen parkeerplaats en na afloop daar ook op te halen.
  • Bij een training en een thuiswedstrijd wordt een ouder gezien als toeschouwer. De ouder mag dan niet blijven kijken. LET OP: Een uitzondering hierop geldt voor een ouder die een kind van ver weg, met de auto, naar de accommodatie moet brengen omdat de speler/ster anders niet bij de training/wedstrijd aanwezig kan zijn. Een dergelijke ouder vervult een noodzakelijke vervoersfunctie.
  • Bij een uitwedstrijd geldt de benodigde rijdende ouder niet als publiek, maar is deze ouder onderdeel van de teambegeleiding. Er mag dan wel naar de wedstrijd worden gekeken. LET OP: Beperk het aantal rijdende ouders naar een uitwedstrijd wel tot een minimum door zo veel mogelijk te carpoolen. Dit geldt voornamelijk voor kinderen t/m 12 jaar. U kan zelf hierover beslissen wat u het veiligst vindt.
  • Voor de trainingen geldt: maximaal 10 minuten voor het begin bent u aanwezig en iedereen vertrekt na afloop ook direct.

De maatregelen zijn niet mis, laten we hopen dat de maatregelen snel effect hebben en dat iedereen gezond blijft. We hopen in ieder geval dat wij op deze wijze met de andere honk- en softbalclubs ons seizoen sportief kunnen afronden.

Voor meer informatie zie de volgende links:

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,
Tanya