Zo train je veilig op anderhalve meter afstand

Zowel de jeugd als de volwassen leden mogen inmiddels gelukkig weer lekker trainen op de velden. Jeugd tot en met 18 jaar hoeft vanaf 1 juni niet meer 1.5 meter afstand te houden, maar senioren moeten dit wel. Hoe pak je dat aan?

Onze honkbalacademies (Diamonds, Rabbits, Scimitars en Unicorns) hebben de afgelopen weken een aantal mooie video’s gemaakt van hun trainingsvarianten op anderhalve meter afstand. Daarbij is onderscheid gemaakt in de aankomst/warming up, fielden en gooien en slaan en wedstrijdsituaties.

Aan alle trainers en coaches in honkballend en softballend Nederland: doe er je winst mee en put er inspiratie uit! Bekijk de video’s hieronder ter inspiratie. 

Trainen op 1,5 meter afstand: 

-warming up, 

-fielden en gooien , 

-wedstrijdsituaties en Hitting