Sponsor The Hawks via SponsorKliks

Iedereen die The Hawks een warm hart toedraagt, kan via SponsorKliks de club GRATIS te sponsoren.Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar www.thehawks.nl. Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert de club een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.
Doe hetzelfde als u een pizza wilt laten bezorgen bij Thuisbezorgd.nl. Op deze manier kunt u terecht bij 7.000 restaurants waarbij elke bestelling geld voor The Hawks oplevert. Meld dit alles bij uw familie, vrienden, kennissen en wellicht uw werk en steun zo The Hawks! Bij voorbaat dank!

SponsorKliks, sponsor Mampaey The Hawks gratis!