Het mag weer, maar…….

Op dit moment zijn het terrein  en de velden  van The Hawks voorzien van aanduidingen zoals in en uitgangen naar  de velden en de 1,5 meter afstand houden. De dug outs zijn afgesloten omdat de 1.5 meterafstand daar niet haalbaar is. Tassen kunnen langs de kant gezet. De kleedkamers zijn afgesloten en kunnen en mogen niet gebruikt worden. Svp thuis naar het toilet gaan voor je komt trainen. In het materiaalhok staan op  een statafel een grijze flacon met desinfecterend schoonmaakmiddel en een grote rol papier om  het gebruikte materiaal na iedere training schoon te maken. Geen water nodig. Is al gelengd.  De prullenbak staat eronder. Tevens staat er een grote blauwe flacon handgel  voor het ontsmetten van de handen voor en na de training. Gebruik  zonder water!!! Buiten is een tafel neergezet waarop deze spullen tijdens de training  kunnen worden gezet opdat we niet tegelijkertijd het hok inlopen. Wel svp na afloop van de training weer alles binnen op de statafel  in het materiaalhok terugzetten.!! Op de tafel staat ook een  EHBO doos. 

Veel speelplezier en houd afstand.

Niet alleen voor uzelf maar ook voor uw omgeving!