Samenwerking Dames Softbal The Hawks/Blue Hitters

Ja, je leest het goed! The Hawks en de Blue Hitters dames softbal zijn een combiteam geworden en bundelen hun krachten om dit seizoen aan de slag te gaan. Beide teams hadden niet genoeg speelsters om een eigen team te vormen, maar de wil en fanatisme om competitie te blijven spelen was er nog!

Wij hebben afgelopen vrijdag 15 maart onze eerste oefenwedstrijd gespeeld tegen Catch en deze wedstrijd hebben wij gewonnen met 9-10! Super trots op een ieder. Wat hebben wij een groei gemaakt bij elke inning. Je kon zien dat we steeds een stapje verder kwamen, mooie nullen maakten en elkaar wisten te vinden in het veld. Met deze inzet gaan wij de aankomende oefenwedstrijden en competitie met volste vertrouwen tegemoet. De sfeer zit goed, we weten waar we op moeten trainen en petje af voor de nieuwe dames die nog geen enkele wedstrijd ervaring hadden. Tevens ook voor de ervaren dames die de nieuwe dames het zelfvertrouwen gaven om te groeien. 
 
Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken? of mee te doen?, dan ben je van harte welkom! Wij zijn nog steeds op zoek naar nieuwe teamleden. Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen. Ben je 14 jaar of ouder? kom dan gezellig een paar keer meedoen met onze trainingen. Lijkt ons erg leuk! 
Neem even contact op met het bestuur via het mailadres: bestuur@thehawks.nl
Hopelijk zien we je gauw bij een training of een wedstrijd (om ons aan te moedigen mag ook).
 
Groetjes van het Dames Softbal team The Hawks/Blue Hitters

Attachment