Honkbalkamp 1 en 2 juli 2023

Afgelopen weekend vond het honkbalkamp bij The Hawks plaats, en wat een geweldige tijd was het! Op zaterdag 1 juli 2023 begonnen we de dag met een prachtige overwinning van onze Junioren tegen de Twins met een indrukwekkende score van 25-0. De sfeer zat er gelijk goed in toen de kids van de BeeBall Majors en Pupillen binnenkwamen met hun slaapspullen.

Onze enthousiaste coach Randy nam de kinderen meteen mee het veld op voor een spannende honkbalclinic. Na een intensieve training kon iedereen opgewarmd, moe en voldaan aan de friet en snacks. Na het eten genoten de kinderen van leuke buitenactiviteiten en daarna was het tijd voor een welverdiende film: Air Bud 2. Air Bud die ging honkballen, dat bracht nog meer honkbalplezier! Tijdens de film werden er lekkernijen uitgedeeld. Na afloop van de eerste film werden de stoelen aan de kant geschoven en werden de slaapspullen klaargemaakt. Toen alle kinderen lagen kwam the Super Mario Bros. film. De kids vielen één voor één in slaap, behalve vijf stoere bikkels die nog even wakker bleven. Uiteindelijk zei de leiding: “Nu is het tijd om te slapen!”

Op zondagochtend werden de kinderen rustig wakker, rond half 8 riep de leiding: “Oké, nu is het echt tijd om op te staan en alles op te ruimen!” We waren onder de indruk van de inzet van de kinderen, die zich vol enthousiasme stortten op het opruimen van alle opblaasbedden. Een speciaal woord van dank gaat uit naar de schoonmaakmoeders, die ervoor zorgden dat we gebruik konden maken van schone kleedkamers om onszelf op te frissen.

Na een korte speelpauze buiten genoten we van een heerlijk ontbijt, net op tijd voordat we een spannend wedstrijdje tegen elkaar speelden. Iedereen voelde zich een kampioen! We willen graag Marianne en Rob bedanken voor hun fantastische inzet en de overheerlijke hotdoglunch die ze verzorgden. Na de lunch gingen we nog even het veld op voor een home-run derby, waarbij iedereen zijn talenten kon laten zien. Het was een geweldige afsluiting van het kamp.

Om 14 uur was het tijd voor de kinderen om weer netjes opgehaald te worden. We kijken terug op een fantastisch honkbalkamp vol plezier, sportieve prestaties en bijzondere momenten. Een speciale dank aan alle deelnemers, ouders en betrokkenen die dit kamp tot een groot succes hebben gemaakt. We kunnen nu al niet wachten op het volgende honkbalkamp bij The Hawks!

Met sportieve groet,

Het team van The Hawks

Attachment