Euro Stars PH1 vs The Hawks PH1

Een geweldige zaterdagmiddag 13.00 uur met een warm zonnetje en een beetje wind. Het team klaar voor haar 2de competitieduel in Capelle aan den IJssel. Startende opstelling: Jack (P), Jaydiën (C) , Jillis (1B), Levi v. H. (2B), Levi K. (3B), Senna (SS), Roméo (LF), Wessel (CF), Sienna (RF) en we hadden nog 2 man op de bank: Jayden en Naisa.

Dit was de wedstrijd van de grote groei, 1ste hits en ongelofelijke vangballen. De grote groei zat er in ten opzichte van de week er voor. Het teamspel was geweldig om te zien vanaf de zijkant van het veld, de jongens en meiden speelden een goed potje honkbal tegen een team dat net iets meer geolied was. Desalniettemin kwamen we goed voor de dag aan slag, waar sommige spelers hele grote sprongen hebben gemaakt en anderen grote angsten hebben overwonnen.

Het was zoals gezegd ook de wedstrijd van de 1ste hits. Sienna sloeg in de 2de inning een harde grondbal waarmee zij het 2de honk behaalde en Jaydiën sloeg, weliswaar met zijn ogen gesloten, een 2-honkslag in het midveld!! Jayden liet aan het begin van de derde inning zien hoe het echt moet, hij sloeg een 3-honkslag! Helaas wist hij daarna niet meer te scoren door een aantal keer 3-slag en een goede veldactie van Euro Stars.

En dan was daar in de eerste inning als laatste nul, een echte Look-what-I-Found-Catch! Levi v. H. pakte een bal in een reflex op een line-drive uit de lucht door zijn arm zo ver mogelijk te strekken links van zich.

All-in-all heb ik ontzettend genoten van de wedstrijd en het enthousiasme van de ouders en de kids. Ik ben een zeer tevreden coach!

Gr. Coach Jesper

P.s. Zaterdag 19-6-2021 spelen we om 12.00 uur onze 3de wedstrijd thuis tegen Neptunus PH3!! Komt allen kijken als u tijd heeft?! Wel op gepaste afstand natuurlijk ;P