Grote ClubActie 2020

Ook dit jaar is onze jeugd druk bezig geweest met het verkopen van de loten voor de Grote Clubactie zodat we onze trainingen in de gymzaal voor de wintertrainingen kunnen verzekeren. Ook zijn we van plan een deel te gebruiken voor het opknappen van de kantine.

Graag willen we jullie ook vragen om alsnog met ons mee te doen in de inzamelingsactie maar gelijk ook de kans hebben om mooie prijzen te winnen. Meedoen kan tot eind november 2020.

Een lot kost €3,- waarvan maar liefst 80% rechtsreeks naar onze vereniging gaat. Op 10 december wordt de uitslag van de loterij bekendgemaakt via clubactie.nl. Iedereen die loten koopt, maakt kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van €100.000,- en vele andere prijzen.

Ga naar https://lot.clubactie.nl/lot. Kies het aantal loten dat je wilt kopen voor à €3. Vul in bij vereniging DHSC The Hawks. Jouw gegevens en vink het vakje van “(verplicht)” aan. Er wordt ook gevraagd naar de naam van de verkoper van het lot indien u deze weet. U mag een naam van een speler noteren of deze open laten.

Heb je liever dat iemand persoonlijk bij u langskomt, laat het zeker weten via secretariaathawks@gmail.com.

Ook hebben we dit jaar de Superloten 2020. Deze heeft een waarde van €150,- waarvan ook weer 80% naar onze vereniging gaat. Door dit lot te kopen hebben wij kans op het Grote Clubfeest t.w.v. €5000,-. Jijzelf maakt 50 keer kans op mooie Grote Clubactie-prijzen uit de loterij. Je kunt een Superlot ook online kopen via https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/the-hawks/471424. De factuur kan je aanvragen.

We waarderen het dat we op jullie steun kunnen rekenen. Heeft u nog vragen of meer informatie nodig, laat het aub weten via secretariaathawks@gmail.com of een belletje naar Tanya Faro via 06-18315658.

Met sportieve groet namens het bestuur,

Tanya Faro
Secretaris The Hawks

Attachment