Sfeerverslag Wedstrijden
7 tot en met 9 augustus

Afgelopen weekend waren er drie wedstrijden, waarbij een team van de The Hawks actief was.
Hieronder een kort verslag en de uitslagen van de wedstrijden.

Vrijdag 7 augustus: The Hawks HS1 – Spikes HS3, uitslag 21 – 2

Op een prachtige softbaldag, een frisse 34 graden en een zonnetje, trad HS1 in het perk tegen de heren en dames van Spikes. De Spikes begonnen aan slag goed en behaalde 2 punten, maar na een moeizame 3 nullen viel de wedstrijd ten prooi aan The Hawks. Zij maakte er een mooie avond van. Volg de link voor een volledig verslag.

Zondag 9 augustus: The Hawks H2 – Schiedam H2, uitslag 2 – 14

De wedstrijd van HB2 ging in het begin gelijk op. Eerste inning 1-1, daarna 2-2. Helaas begon Schiedam steeds beter te slaan op onze pitchers, Dennis en Dylan. Vooral Pascal in het linksveld veel te doen met wel 3 vangballen. Uiteindelijk werden we wat slordig en zo liep de tegenstander langzaam uit naar een geflatteerde 14-2. Hoogtepunt van de wedstrijd: een dubbelspel 6-4-3 (Pol, Mika, Jurgen).

Zondag 9 augustus: Oriolos H1 – The Hawks H1, uitslag 9 – 18