Promotie voor honkbal en softball

Onze uiterst actieve ledenwerf/ledenbehoud commissie is sinds enige tijd met allerlei acties in touw om het honkbal/softball in het algemeen en The Hawks in het bijzonder te promoten. Vrijwel elke week worden onder leiding van Henk Huijzer (op de foto links naast de pupillentrainer Daniel Myrmell) clinics op scholen en BSO’s gegeven waarover we enthousiaste reacties ontvangen. Verder was The Hawks aanwezig bij het Dordtse Sportfestijn in de Sportboulevard in april en werd er deze week voor het eerst in jaren weer een schoolhonkbaltoernooi op ons complex gehouden (zie foto’s in FOTOALBUM). Ook spelers van HB1 en andere teams zijn daarbij actief betrokken.

Op het programma staan nog onder meer de OPOD Spelen (12 juni) en Dordt Fit in september waarbij we op het Statenplein een baseball 5 veld willen uitzetten. Er is verder een speciale ‘Welkom bij The Hawks’ app in de maak om nieuwe leden te ondersteunen bij hun introductie als lid van The Hawks. En mocht er op een school of BSO nog geen clinic zijn gegeven, meld dat dan en we komen op afspraak graag langs.

Attachment