Evenementen

Evenement details:

 • vr
  01
  mrt
  2024

  PubQuiz

  16:30Kantine the Hawks

  PubQuizPUBQUIZ BIJ THE HAWKS; DOET U MEE?

  Aanstaande vrijdag 1 MAART 2024 is het zo ver: de avond van de vijfde editie van de Hawks pubquiz in de kantine van The Hawks op sportpark Krommedijk. Het wordt weer een gezellige avond, deels met als doel uw kennis over allerlei zaken te testen maar ook om juist uw kennis te vergroten, zij het wellicht met issues die u ook zo weer vergeet, doch alles onder de Olympische gedachte: meedoen is belangrijker dan winnen, al is het natuurlijk wel een wedstrijd met de inzet zo hoog mogelijk te eindigen.

  Even een paar punten op een rijtje:
  DEELNEMEN PER TEAM VAN MAX. 3  PERSONEN

  • Om te beginnen een belangrijke regel: een team bestaat uit maximaal drie personen (meer is voor een eerlijk verloop NIET toegestaan; team van twee personen mag wel).

  TIJDSCHEMA
  Het programma is als volgt:

  • Het clubhuis van The Hawks is vanaf 18.30 uur open.
  • Om 19.00 uur krijgen de deelnemers centraal uitleg over de spelregels van de quiz.
  • Let op: we starten we de quiz stipt om 19.15 uur. Weest u a.u.b. op tijd, het wordt druk, zeker met parkeren!

  INSCHRIJVEN VOOR 27 FEBRUARI

  • Inschrijven voor de Hawks pubquiz geschiedt per team door de teamcaptain en wel per mail naar hansruben@live.nl met vermelding van TEAMNAAM en NAAM TEAMCAPTAIN.
  • Voor zover u bij de voorinschrijving nog geen team hebt inschreven, moet u dat voor dinsdag 27 februari aanstaande doen.
  • Het inschrijvingsgeld bedraagt 15 euro per team dat op de avond zelf bij de kassa per bankpas (16,65 euro indien u de Hawkspas gebruikt) dient te worden afgerekend.

  CONSUMPTIEGEBRUIK

  • Voor het consumptiegebruik wordt per team gebruik gemaakt van bestelformuliertjes waarop u uw teamnaam en de gewenste consumpties dient te noteren. We verzoeken u voordat u na afloop van de avond vertrekt, de consumptierekening te betalen.

  BETALEN

  • LET OP: Bij The Hawks zijn we cashless, dat betekent dat u de consumptierekening met bankpas of met Hawkspas dient te betalen.

  WAAR MOET U ZIJN / PARKEREN

  • Het clubhuis van The Hawks is te vinden op sportpark Krommedijk en kan bereikt worden via de Krommedijk, geheel uitrijden tot aan het parkeerterrein van FC Dordrecht. Links ga je naar het stadion van FC Dordrecht en rechts is er een toegangsweg die leidt naar het honkbalveld en het clubhuis van The Hawks. U kunt daar parkeren of uw fiets stallen. Wilt u uw auto zodanig parkeren dat er voldoende ruimte voor anderen blijft en graag in de parkeervakken om een bekeuring te voorkomen! Eventueel kunt u ook op het P-terrein aan het einde van de Krommedijk parkeren.

  KOM OP TIJD!

  • Kom op tijd! We beginnen stipt om de avond ook op tijd te kunnen eindigen.

  PRIJZEN

  • Natuurlijk is er ook nog iets te winnen met uw kennis, dus wacht na de laatste ronde nog even op de prijsuitreiking.

  Mocht u familie, vrienden of kennissen hebben die liefhebber zijn van een pubquiz, wilt u de inhoud van dit bericht aan hen doorsturen.

  Voor deelneming behoeft men geen lid of vriend van The Hawks te zijn.
  Hopelijk zien we u op 1 maart. Het wordt een gezellige avond en het zal in elk geval leerzaam zijn!

  Namens de pubquiz-organisatie,

  Hans Ruben
  M. +31 623244672
  E. hansruben@live.nl