Openingswedstrijd Seizoen ’24

Wat een fantastische start van het seizoen voor The Hawks Heren 1! Met stralend weer en een levendige sfeer rondom de velden hebben we onze openingswedstrijd gespeeld. De energie was voelbaar, en de jeugd had de tijd van hun leven op het springkussen. Een perfecte dag voor een overwinning!

Kees van Wingerden opende het seizoen door de eerste bal te werpen. Hoewel Kees een legende is bij de Ridderkerk Rowdies, waar hij sinds de vroege jaren ‘80 speelt, stond vandaag in het teken van onze strijd op het veld. Onze focus lag op het spel, waarbij we het opnamen tegen de Rowdies.

Na een intensieve wedstrijd, waarbij elke inning telde, hebben we met een indrukwekkende score van 20-10 gewonnen van de Rowdies. Deze overwinning is het resultaat van hard werk, teamgeest en de steun van onze fans. Laten we deze energie meenemen naar de rest van het seizoen. Go Hawks!

Attachment