Open dag op zondag 25 juni 2023 (Niet zaterdag zoals in artikel)

Ontdek Honk- en Softbal op de Open Dag van The Hawks 
DORDRECHT – Na een onderbreking van drie jaar door de coronapandemie is het moment eindelijk daar: op zondag 25 juni 2023 organiseert de Dordtse honk- en softbalvereniging The Hawks haar langverwachte open dag. Deze dag staat volledig in het teken van honk- en softbal, en iedereen die van deze sport houdt of er kennis mee wil maken, is van harte welkom. Het evenement biedt een gevarieerd programma vol activiteiten voor jong en oud, waarin alle aspecten van het honk- en softbal aan bod komen. Iedereen is welkom om langs te komen op het Hawks-complex op Sportpark Krommedijk in Dordrecht. 
Tijdens de open dag worden er diverse clinics gegeven, zodat bezoekers van (bijna) alle leeftijden de sport zelf kunnen ervaren: van speluitleg tot slaan en van fielden tot gooien. En dit alles onder sportieve begeleiding van enthousiaste coaches en vrijwilligers. Behalve de clinics worden er ook verschillende demo-wedstrijden gespeeld: een mix van leden van de jeugdteams zal het veld betreden, net als spelers van de dames en heren softbalteams. Wellicht raakt u geïnspireerd en kunt u zelf een inning meespelen. Tot slot zijn er diverse aanvullende activiteiten: test met de speedgun hoe hard u kunt gooien of probeer zo nauwkeurig mogelijk de doelen te raken. Voor de kinderen zijn er behalve de honkbalactiviteiten ook een springkussen en speurtocht. 
Bij een open dag hoort ook een echte wedstrijd en in dit geval is dat de thuiswedstrijd van The Hawks H1 tegen de Saints H1 uit Rotterdam, die om 14.30 uur van start zal gaan. Bezoekers van de open dag kunnen na afloop genieten van de wedstrijd en de sportieve prestaties van deze toppers. 
De open dag begint om 11:00 uur en de verschillende activiteiten duren tot aan het begin van de wedstrijd van H1. De entree is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid bij het sportcomplex. 
Ben je nieuwsgierig naar honk- en softbal en lijkt het je leuk om zelf eens te proberen? Breng dan zeker een bezoek aan de open dag van The Hawks op 25 juni en ontdek deze prachtige sport! Tijdens de open dag is het tevens mogelijk om uzelf of uw kind(eren) aan te melden voor een drietal gratis proeftrainingen. 
Voor meer informatie over The Hawks en de open dag kunt u terecht op hun website www.thehawks.nl. Mis deze kans niet om kennis te maken met honk- en softbal op de open dag van The Hawks! 

Foto: Monique van der Steen – MvdS Fotografie

Attachment