Alleen jij bepaalt (Hawks U15 team 2)

The Hawks U15 team 2 van Alleen jij bepaalt is van start en de eerste wedstrijd is inmiddels gespeeld. Het project is zijn tiende jaar bij The Hawks ingegaan en er is een enthousiaste groep spelers hard aan het trainen. Op 3 juni speelden deze kanjers hun eerste thuiswedstrijd om 18.00 uur aan de Krommedijk. Uiteraard kunnen ook zij uw steun gebruiken. Om dit nog luister bij te zetten zal het contract ondertekend worden tussen de stichting Laureus en The Hawks en zullen we er ook een mooi foto momentje van maken. Goed om te melden is dat uit het project 15 nieuwe Hawks leden zijn gekomen, waarvan een aantal ook al in de andere Hawks teams zijn ingestroomd.
 
We zijn voor dit project nog op zoek naar een hoofdtrainer. Dit is een betaalde functie (dienstverband bij de stichting Laureus) waarbij niet alleen het trainen / coachen tot de taken behoort, maar ook het geven van clinics op scholen. Informatie is te krijgen via de voorzitter van The Hawks (bestuur@thehawks.nl).