Evenementen

 • di
  07
  jun
  2022
  vr
  10
  jun
  2022
  Dordrecht

  Dit jaar wordt de avondvierdaagse in Dordrecht geannuleerd. Volgend jaar doen we natuurlijk wel weer mee.

 • zo
  12
  jun
  2022
  Landelijke BeeBall dagHet hoogtepunt van het BeeBall seizoen is de jaarlijkse Landelijke BeeBalldag! En super gave dag die op verschillende plekken georganiseerd wordt door een aantal van onze verenigingen zodat er bij jou in de buurt ook vast wel eentje is. Super gaaf om tegen andere teams uit de regio te spelen en lekker met je eigen team op pad te zijn en leuke dingen te doen!
  Naast een hele dag BeeBallen kun je ook allerlei andere leuke dingen doen. Zoals bijvoorbeeld jumpen op een springkussen of heel snel een estafette baan lopen. Er is ook altijd allerlei lekkers te waardoor je daarna weer genoeg energie hebt om te rennen tijdens een BeeBall wedstrijd.
  Dit jaar wordt alweer voor de 15e keer deze topdag georganiseerd. Dit jaar staat hij op het programma voor zondag 12 juni 2022. Dit jaar zijn er 9 clubs die er samen een feestje van gaan maken.
 • vr
  08
  jul
  2022
  vr
  15
  jul
  2022
  Pim Mulier Stadion, Haarlem

  De dertigste editie van de Honkbalweek Haarlem staat voor de deur. Nog maar een paar maanden en het grootste honkbalevenement van Europa gaat weer van start. En na een afwezigheid van vier jaar staat er weer een fantastisch deelnemersveld en belooft het een geweldig honkbalfestijn te worden.
  De organisatie van de Honkbalweek Haarlem, die vanaf deze editie nauw samenwerkt met de KNBSB, heeft een bericht voor de verenigingen:
  Ongetwijfeld zijn de leden van uw vereniging bekend met de Honkbalweek week die dit jaar van 8 t/m 15 juli wordt georganiseerd.
  Wij hopen zoveel mogelijk van hen te mogen verwelkomen in het Pim Mulier Stadion waar zij Team Kingdom of the Netherlands kunnen aanmoedigen in de strijd tegen Team USA, Cuba, Japan, Chinese Taipei en aartsrivaal Italië.
  Uiteraard zal er ook buiten de wedstrijden om weer ontzettend veel te beleven zijn. Met side events, een camping, het food court en nog veel meer.