Opening Seizoen 2019 – Zondag Open Dag

Op zondag 7 april a.s. voorafgaand aan de openingswedstrijd van Heren 1 organiseert The Hawks een baseball 5 demonstratie/clinic voor de jeugd van 4 tot 12 jaar. De spelers van het 1e herenteam komen van 13.00 tot 13.30 zelf meedoen! Van 12.30 tot 14.00 is iedereen van 4 tot 12 jaar van harte welkom om een balletje te gooien én te slaan en de spelers te ontmoeten. Dus nodig vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, kortom iedereen die je kent uit om zondag naar The Hawks te komen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Natuurlijk nodigen we iedereen uit om vanaf 14.00 te blijven kijken naar de eerste honkbalwedstrijd van dit seizoen, waarin Heren 1 het opneemt tegen de kampioen van vorig seizoen Kinheim uit Haarlem! De toegang is gratis.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.