Erelid Anneke Wisselink overleden

Op 12 december j.l. is Antonia Anna Wisselink, vele malen beter bekend onder haar roepnaam Anneke en erelid van The Hawks, overleden.

Anneke was vele tientallen jaren actief binnen onze honkbal- en softbalclub. Zij werd direct lid van The Hawks toen de club, zo’n tien jaar na de oprichting als honkbalclub in 1959, ook een softbalafdeling startte. Geruime tijd was zij vaste speelster in het eerste damesteam van The Hawks en toen het vriendinnenteam na een lange periode plaatsmaakte voor opkomende jeugdtalenten, kwam Anneke met veel plezier nog jaren uit voor lagere damesteams.

Anneke was meestentijds ook actief als vrijwilliger binnen The Hawks. Zo coƶrdineerde zij vele jaren de schoonmaak van de kantine en het clubgebouw. Ze was een lange tijd betrokken bij de jeugdcommissie honkbal en het wedstrijdsecretariaat honkbal en maakte een korte periode ook deel uit van de kascommissie. Als dank voor het vele werk dat zij vaak als stille kracht verrichtte, werd zij benoemd tot erelid van The Hawks.

Anneke Wisselink mocht slechts 69 jaar worden. De uitvaartplechtigheid heeft op maandag 17 december plaatsgehad.

Het bestuur van The Hawks wenst mede namens de leden en vrienden van de club Annekes zoon Bob de Vries en zijn gezin alsmede zijn vader Sip de Vries en overige naasten veel sterkte bij het verwerken van het verlies. We hopen dat zij sterkte kunnen putten uit de gedachte dat Anneke na een slopende ziekte rust heeft gevonden.