Grote Clubactie Bij The Hawks

GROTE CLUBACTIE 2018 VAN START

We zijn bij The Hawks op 15 september weer met de Grote Clubactie begonnen, een grote landelijke loterij waarvan de opbrengst ten goede komt aan de zaaltraining voor de jeugd van The Hawks deze komende winter. Het streefgetal is minimaal 1000 loten met zijn allen verkopen plus 6 superloten, bestaande uit 50 loten. En daarvoor hebben we jullie nodig als loten(ver)kopers. Dus vraag je familieleden, vriend(in)en, buren, collega’s en onbekenden of ze één of meer loten voor The Hawks willen (ver)kopen.
De start is veelbelovend, want dit eerste verkoopweekeinde werden er al 3 superloten verkocht!

Om het voor jullie extra leuk te maken om zo veel mogelijk loten te verkopen, zijn er allerlei acties voor jullie, zowel via de Grote Clubactie als via The Hawks.

Wat kan je als lotenverkoper allemaal winnen?

 • 20-lotenactie
  Iedere lotenverkoper die meer dan 20 loten verkoopt, krijgt een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Optisport of Aventura.
 • Kids-verkoopwedstrijd
  Speciaal voor kinderen t/m 13 jaar. Als je klaar bent met loten verkopen, dan je jezelf inschrijven voor deze wedstrijd via de kid-website. De beste lotenverkopers maken kans op een prijs (playstation 4, fiets, entreekaarten, e.d.)
 • Welk Hawks-team verkoopt de meeste loten
  Per team wordt het gemiddelde aantal verkochte loten bepaald, dat wil zeggen aantal verkochte loten gedeeld door aantal lotenverkopers van het team, dus stimuleer elkaar om zo veel mogelijk loten te verkopen. Voor het winnende team is er een leuke prijs, afhankelijk van aantal verkochte loten!
 • Wie verkoopt de meeste loten
  Ook worden er drie prijzen beschikbaar gesteld voor diegenen die persoonlijk de meeste loten verkopen.

Wat kan de lotenkoper allemaal winnen

De hoofdprijs is 100.000 euro. Maar er zijn veel meer prijzen, zoals een auto, vakanties, en veel, veel meer. Het prijzenpakket vind je op www.clubactie.nl!

Verkooptips

 1. Vertel aan de eventuele koper wat het doel is waarvoor je clubloten verkoopt en vertel er ook bij dat er veel prijzen zijn te winnen, zoals mooie nieuwe auto.
 2. Ga deuren langs in je Hawks-tenue, zo ziet men meteen voor welke club je loten verkoopt en je laat meteen een goede indruk achter over de honkbal/softbalsport.
 3. Via sociaal media (facebook bijvoorbeeld) worden vaak heel veel loten verkocht, zeker aan de mensen die jou graag een handje willen helpen maar niet direct in je buurt wonen. Zet daarom een berichtje online met een leuke foto waarop jij staat in Hawks-tenue met je lotenboekje.
 4. Naast de loten in je lotenboekje (kosten € 3,00 per lot waarvan € 2,40 naar de club gaat), zijn er ook superloten (met 50 lotnummers, kosten € 150,-, waarvan € 120,- voor het clubdoel) die je wellicht kunt slijten bij de baas van je werk, je favoriete winkel of supermarkt, waar de eigenaar zo aan zijn personeel een lot kan geven.

Tot slot

Lotenboekjes kun je verkrijgen bij Anita Roobol of één van de bestuursleden. Lotenboekjes kun je inleveren in de kantine in de schatkist voor je club. Vergeet niet je naam en team op de voorzijde van het lotenboekje te schrijven!
Lever je lotenboekje met alle verkochte loten uiterlijk 15 november 2018 in of zoveel eerder als je lotenboekje vol is (bij Anita Roobol of in de Grote Clubactie doos in de kantine)!

Laten we trachten zo veel mogelijk loten te verkopen. Bij voorbaat dank allemaal!