Laatste weekend voor de Zomerstop, Wie gooit de eerste bal?? .. en veel meer

ZOMERSTOP BBQ

Komend weekeinde wordt het laatste wedstrijdprogramma voor de zomerstop afgewerkt. Een mooie gelegenheid om met zijn allen de vakantieperiode in te wijden met de ZOMERSTOP-BBQ. We steken aanstaande zaterdag om 17.00 het vuur aan en rekenen op een gezellige afsluiting van het eerste deel van het seizoen. Er zijn al meer dan 50 aanmeldingen binnen maar als je nog niet hebt ingeschreven, dan kan dat alsnog. Kosten € 10,- per persoon, kinderen onder de 16 jaar € 7,50. Aanmelding per app of sms naar 06-30366834 of per mail aukeglastra112@hotmail.com. Graag onder vermelding van aantal personen en uiterlijk donderdagavond in verband met de inkoop.

U komt toch ook!

PANNENKOEKEN VOOR DE KLEINTJES

Voor de jongsten van The Hawks wordt komende zaterdag na afloop van de wedstrijd van de Beeballers (aanvang 10.00 uur) pannenkoeken gebakken. Wil je meedoen, kom dan gewoon langs!

BURGEMEESTER OP BEZOEK BIJ THE HAWKS

Voorafgaande aan de zomerstop-bbq speelt honkbal 1 zijn laatste thuiswedstrijd voor de scheiding van de overgangsklasse in een kampioenspoule en een degradatiepoule. Tegenstander is Onze Gezellen uit Haarlem. Zoals gebruikelijk bij de thuiswedstrijden van HB1 dit seizoen wordt er een eerste bal geworpen en deze keer komt de burgemeester van Dordrecht, Wouter Kolff, dit doen. Aanvang openingsceremonie 13.50 uur, aanvang wedstrijd 14.00 uur.

STEUN THE HAWKS VIA SPONSORKLIKS Het gebeurt ons allemaal wel eens, je bent enthousiast over de online aankoop die je net hebt gedaan en kan niet wachten tot je bestelling wordt thuisbezorgd. Dan besef je ineens dat de betreffende webwinkel ook met SponsorKliks samenwerkt, maar dat je bent vergeten de webwinkel te bezoeken via de SponsorKlikspagina van The Hawks! Weg kans om je vereniging gratis te sponsoren!

Een zeer efficiënt middel om dit in de toekomst te voorkomen, is om de startpagina van jouw internetbrowser te wijzigen in de SponsorKlikspagina van The Hawks! De clubs die de meeste commissies binnenhalen met SponsorKliks, maken hier ook handig gebruik van. Laat deze kans dus ook niet liggen.

Succes en ook namens The Hawks bedankt voor je betrokkenheid en moeite! En je weet, HET KOST JE NIETS EXTRA’S om via de SponsorKlikspagina van The Hawks (link staat ook op onze webpagina) je internet-aankopen te doen!

VRIJDAG HAWKS-AVOND EN SOFTBALCLINIC

Het programma voor komende vrijdag toont thuiswedstrijden voor dames 2 en heren softbal. Beide wedstrijden beginnen om 19.00 uur. Onze meester-kok Petra verzorgt voor elke belangstellende weer een driegangenmaaltijd met een kop soep en broodje vooraf aan de wedstrijden en nasimaaltijd na afloop. Kosten € 8,50 p.p. Aanmelding bij Petra Glastra via app naar 06-20369891.