Nieuwsbrief 11 juni 2018

COLLECTE ALVLEESKLIERKANKER LEVERT 517 EURO OP

Ruim een week lang heeft The Hawks zich publicitair ingezet voor de Stichting Leven met Alvleesklierkanker en de actie Support Casper waarvoor de ambassadeur van deze actie René van der Gijp vorige week zondag een eerste bal bij honkbal 1 kwam werpen. We zijn er trots op dat de collecte gedurende deze actieweek bij The Hawks dankzij uw donaties 517 euro voor Support Casper heeft opgeleverd. Met deze gift steunen we in het kader van onze maatschappelijke betrokkenheid als vereniging het onderzoek van professor Casper van Eijk van het Erasmus MC in Rotterdam, expert op het gebied van behandeling van deze vreselijke ziekte. Mocht u onze collecte gemist hebben dan kunt u alsnog direct doneren via de website https://www.supportcasper.nl/doneren/.

STEUN THE HAWKS VIA SPONSORKLIKS

Vorig jaar zijn er voor het eerst meer aankopen gedaan via mobiel (smartphone en tablet) dan via desktop. En deze trend zet zich in 2018 verder door. Om het mobiele gebruik van SponsorKliks waarmee u onze club ondersteunt, aan te moedigen, is er nu een SponsorKliksapp (voor Android en Apple) die zeer gebruiksvriendelijk is te noemen. Via deze app is het nog gemakkelijker om direct een bestelling te doen via de SponsorKlikspagina van The Hawks. Als je The Hawks wilt sponsoren via SponsorKliks, selecteer dan in de app, wanneer je die voor de eerste keer downloadt, direct The Hawks. De volgende keer dat je de app opent, hoef je dan alleen nog maar de webwinkel te selecteren om The Hawks te sponsoren. En je weet, HET KOST JE NIETS EXTRA’S! Om een voorbeeld te noemen: deze week stortte Coolblue dankzij een aanschaf van een laptop ruim 20 euro op de rekening van The Hawks waarvoor de koper alleen maar zijn online-bestelling via de link Sponsorkliks op de Hawks-website behoefde te doen. Dus: doe al uw online-aankopen via de Hawkssite.
Zet na het downloaden van de SponsorKliksapp, het pictogram op de homepage van je mobiel of tablet, dan weet je zeker dat je de volgende keer The Hawks niet vergeet. Klik hier voor Android en hier voor Apple. Bedankt voor de ondersteuning van The Hawks!

GYMLERAREN KOMEN SOFTBALLEN

Donderdag 14 juni aanstaande is het bij The Hawks weer de jaarlijkse KVLO-dag. De regionale afdeling van deze organisatie van leraren lichamelijke opvoeding organiseert dan op ons park een softbaltoernooi voor haar leden met aansluitend een bbq.

OEFENWEDSTRIJD HONKBAL 1

Honkbal 1 gaat de komende weken op dinsdag een aantal oefenwedstrijden spelen. Op dinsdag 12 juni is landskampioen senior league baseball de tegenstander. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Komend weekeinde speelt honkbal 1 een competitiebubbel tegen Twins 2. Zaterdag om 14.00 uur thuis op sportpark Krommedijk. U komt toch kijken. Zondag wordt gespeeld in Oosterhout, aanvang eveneens 14.00 uur.

PROGRAMMA DIT WEEKEINDE

Dit weekeinde zijn er naast de wedstrijden van honkbal 1 ook wedstrijden gepland voor HB2 (zaterdag 17.00 uur uit bij HitManics), Junioren (zaterdag 12.00 uur uit bij Stags), Aspiranten (zaterdag 10.00 uur THUIS tegen Portland Poema’s), Pupillen (zaterdag 11.00 uur bij Zwijndrecht) en B-ball (zondag 10.00 uur uit bij Rascals). Van onze softbalafdeling speelt dames 1 VRIJDAG thuis tegen Zwijndrecht, aanvang 19.00 uur en heren 1 vrijdag 18.30 uur uit bij Wizard of Boz. Dames 2 komt om 18.30 uur zaterdag in actie uit bij Neptunus. Verder speelt dames 1 ook nog op maandag om 18.30 uur uit bij Schiedam.

SCOUTS BIJ THE HAWKS

De trainers en begeleiders van een scoutingclub uit Dordrecht zijn zaterdag om 16.00 uur bij The Hawks te gast voor een clinic en een onderlinge slowpitchwedstrijd. Een en ander duurt tot 18.00 uur.

HAWKS ACTIEF BIJ DORDT FIT

Afgelopen zondag was The Hawks aanwezig bij Dordt Fit, een sportevenement in het centrum van Dordrecht. Op allerlei manieren werd onder leiding van Sylvia Katif en Conny Krutzen op het Statenplein het honkbal en softbal gepromoot. Vooral het gooien op de speedgun was populair en degene die de wedstrijd om de snelste worp heeft gewonnen, komt zaterdag de eerste bal bij de thuiswedstrijd van HB1 werpen. Belangstellenden worden voor de komende weken uitgenodigd voor proeftrainingen.

Attachment