Volg de webinar Sociale Veiligheid op 11 juni en voorkom grensoverschrijdend gedrag & Zo train je veilig.

4 juni 2020

Image

Hoe kan jouw vereniging invulling geven aan een actief preventiebeleid grensoverschrijdend gedrag? En hoe zorg je ervoor dat alle leden plezier hebben en zich prettig voelen bij de club? Volg de gratis online webinar Sociale Veiligheid van NOC*NSF op donderdag 11 juni van 20.00 tot 21.15 uur!

Komt pesten, agressie en seksuele intimidatie niet voor bij jouw vereniging? Hoe zeker ben je hiervan? En mocht je als bestuur toch een klacht binnenkrijgen, weet je dan wat je te doen staat? Neem deel aan het interactieve webinar Sociale Veiligheid op donderdag 11 juni ! De kans dat leden bij jouw vereniging blijven is groter wanneer ze plezier ervaren en zich veilig voelen binnen de club, dan wanneer dat niet (meer) het geval is. Maar hoe zorg je daarvoor, welke stappen kun je daarvoor zetten? Tijdens het webinar doen wij een aanbod waardoor alle noodzakelijke VOG’s van de vereniging door het NOC*NSF worden betaald!

11 juni: webinar Sociale Veiligheid
Onder leiding van Ted van der Bruggen
expert (gratis) VOG, Centrum Veilige Sport Nederland, NOC*NSF

Tijdens het webinar:
• Leer je wat je kunt doen om aan je leden te laten zien dat je de veiligheid van je leden, vrijwilligers en bezoekers serieus neemt;
• Bespreken we de mogelijkheden om sociale veiligheid te creëren;
• Bespreken we o.a. het High5-stappenplan en de Regeling Gratis
VOG;
• Staan we stil bij de meldplicht voor bestuurders en begeleiders;
• Wissel je kennis en ervaring uit met bestuurders van andere clubs;
• Doen wij jouw vereniging een lucratief aanbod!
Wij nodigen je uit om deel te nemen aan het webinar op donderdag 11 juni, van 20.00 tot 21.15 uur.
Meld je hier aan.
Je ontvangt een paar dagen voor het webinar de link naar het webinar.

 —————————————————————————————————————————————————————–

Zo train je op anderhalve meter afstand

28 mei 2020

Zowel de jeugd als de volwassen leden mogen inmiddels gelukkig weer lekker trainen op de velden. Jeugd tot en met 18 jaar hoeft vanaf 1 juni niet meer 1.5 meter afstand te houden, maar senioren moeten dit wel. Hoe pak je dat aan?

Onze honkbalacademies (Diamonds, Rabbits, Scimitars en Unicorns) hebben de afgelopen weken een aantal mooie video’s gemaakt van hun trainingsvarianten op anderhalve meter afstand. Daarbij is onderscheid gemaakt in de aankomst/warming up, fielden en gooien en slaan en wedstrijdsituaties.

Aan alle trainers en coaches in honkballend en softballend Nederland: doe er je winst mee en put er inspiratie uit! Bekijk de video’s hieronder ter inspiratie. 

Trainen op 1,5 meter afstand: 

-warming up, 

-fielden en gooien , 

-wedstrijdsituaties en Hitting