Schoolsportdag

Schoolsportdag

Op woensdag 10 mei vond de jaarlijkse Schoolsportdag-Honkbal plaats bij The Hawks. Ondanks de belabberde weersverwachting hebben we het droog weten te houden en konden we er een geslaagde dag van maken. Onder deskundige leiding van Heren 1-speler Mika Krutzen, 10 Hawks-vrijwilligers en spelers van de beeballers, pupillen én aspiranten, kregen circa 60 schoolkinderen van 14 basisscholen uit Dordrecht na een korte warming-up een clinic waarin de spelregels, het slaan en het fielden aan bod kwamen. Tot slot werd er door de verschillende groepen nog een korte wedstrijd gespeeld waarbij het geleerde in de praktijk kon worden gebracht. Er werden zeker wat nieuwe talenten gespot, die we wellicht enthousiast genoeg hebben kunnen maken om een keer mee te komen trainen. Al met al was het wederom een geslaagde schoolsportdag van Dordt Sport. Op naar volgend jaar!

Attachment