PubQuiz

Pubquiz 2023 bij The Hawks.

Beste voormalige Hawks-pubquizer,De corona-perikelen hebben ons twee jaar lang belet de pubquiz bij The Hawks te organiseren, maar in 2023 gaan we weer los en kunt u uw kennis opnieuw testen in diverse vragen over 60 uiteenlopende onderwerpen. Op vrijdag 17 februari start om 19.30 uur in een aangename sfeer binnen het clubgebouw van de Dordtse honkbal- en softbalvereniging The Hawks de strijd tussen de diverse teams die uit maximaal drie personen mag bestaan.Zet de genoemde datum dus subiet in uw agenda of sterker nog schrijf uw team vast in, want de ruimte is beperkt. De kosten hebben we gelijk gehouden aan die van 2020: 15 euro per team. Inschrijven geschiedt per whatsapp bij Hans Ruben. Vermeldt in elk geval uw teamnaam en de naam van de teamleider. Rest ons u prettige feestdagen toe te wensen en een voorspoedig en vooral gezond 2023.  Graag tot 17 februari bij The Hawks. Met vriendelijke groet, 

Namens de pubquiz-organisatie, 

Hans Ruben 

Attachment