Beeball succesvol in BoZ

Op Zaterdag 26 maart ’s morgens vroeg vertrok een hele karavaan (alle 13 spelers en hun ouders) richting Bergen op Zoom. Eenmaal daar aangekomen, kleurde de glijbaan en het terras volledig blauw. Voor veel BeeBallers werd het aller eerste toernooi ooit gespeeld. Met veel enthousiasme werd de dag gestart met een warm-up in het klimtoestel en op het veld.


Er werden 4 wedstrijden gespeeld met uiteenlopende tegenstanders qua leeftijd, lengte en ervaring uit Noord-Brabant. Het was een super mooie zonnige dag. Eerste wedstrijd tegen de Twins Honkbal. Tweede wedstrijd tegen Honk- en Softbal Roef Moergestel. Derde wedstrijd tegen de Wizards of BOZ. Vierde wedstrijd tegen de Twins. De Hawkies waren niet te stoppen!

 
Het team heeft veel geleerd en genoten van deze competitie. Bij de prijsuitreiking kregen alle kinderen een medaille, waar iedereen apetrots mee naar huis ging. Finn had voor het eerst een slag zonder slagpaaltje, dus mocht deze wedstrijdbal houden. 


Als afsluiting werd er met z’n allen een frietje gegeten in de kantine. Het was een dag van hard werken, vieze gezichten en een hoop moeite om de slagmannen en – vrouwen in de juiste volgorde te krijgen. Dank aan de Wizards of BOZ voor de organisatie en de onvermoeibare Robin en Randy voor de coördinatie.

Attachment