Sfeerverslag Wedstrijden
11 tot en met 13 september

Dit succesvolle weekend waren er zes wedstrijden, waarbij een team van de The Hawks actief was.
Hieronder de uitslagen en een kort verslag van de wedstrijden.

Vrijdag 11 september: The Hawks HS1 – Zwijndrecht HS2, uitslag 23 – 6

Voordat wij het daadwerkelijke wedstrijdverslag doen, willen wij een klein beetje geschiedenis uitleggen zodat u weet wat de wedstrijden tegen Zwijndrecht voor ons betekenen.
Wedstrijden tegen Zwijndrecht willen wij koste wat kost winnen. Wij spelen al jaren in dezelfde poule als de club uit de minste van de Drechtsteden. In deze jaren zijn de derby’s uitgegroeid tot wedstrijden waarin pitchers hard tegen lichamen gooiden, scheidsrechters onbegrijpelijk werden en coaches vuile spelletjes speelden. Laat ons duidelijk zijn; dit lag altijd aan Zwijndrecht, wij hadden daar NOOIT iets mee te maken. Wij hadden ooit een leuke Canadees in ons team en “F*CK Zwijndrecht” was zijn lijfspreuk. Had hij ook niet van ons. De laatste wedstrijden tegen onze angstgegner hadden gezeur vooraf, gezeur achteraf en frustratie in het midden.
Klik hier voor een volledig verslag.

Vrijdag 11 september: The Hawks/Rascals – Power 66 DS1, uitslag 19 – 4

Helaas hebben we van deze wedstrijd nog geen verslag ontvangen.

Zaterdag 12 september: The Hawks JH1 – Spikes JH1, uitslag 20 – 5

De dag begint raar. Coach Freek moet eerder weg vanwege professionele verplichtingen en Coach Danny komt later aan met een negatieve corona test. Dit estafettewerk als derdehonkcoach in combinatie met veel hits en stabiele defensie resulteert in een uitloop tot een makkelijke winst.

Zaterdag 12 september: Alphians AH1 – The Hawks AH1, uitslag 7 – 16

Helaas hebben we van deze wedstrijd nog geen verslag ontvangen.

Zondag 13 september: The Hawks H2 – Blue Hitters H1, uitslag 5 – 20

Kort gezegd liep het niet deze week bij HB2. De pitching niet en het veld hielp ook niet mee. Te veel errors, te veel 4-wijd en bijzonder veel geraakt werper. Komend weekeinde gaan we ons revancheren.

Zondag 13 september: The Hawks H1 – Ridderkerk Rowdies H1, uitslag 7 – 6

Het is een wedstrijd waarbij de spanning er vanaf de eerste minuut al goed in zit. Beide ploegen spelen een ontzettend goede wedstrijd en presenteren het publiek een prachtige honkbalwedstrijd. Ondanks dat de wedstrijd gelijk op gaat, weten the Hawks de kleine voorsprong goed vast te houden tot het eind van de wedstrijd en komen zij als sterkste uit de strijd met een eindscore van 7-6.
Klik hier voor een volledig verslag van de wedstrijd.