The Hawks neemt gedoneerde honkbaltassen met materiaal in ontvangst

Met een kleine ceremonie werd eind oktober door ons erelid Marianne de Bruijn een aantal aan The Hawks gedoneerde honkbaltassen met materiaal officieel overhandigd aan trainer Henk Huijzer. De voormalige trainer-coach van honkbal 1 gaat het geschonken materiaal gebruiken om namens The Hawks met clinics bij scholen en naschoolse opvang in Dordrecht, Papendrecht en Sliedrecht de jeugd te stimuleren te gaan honkballen of softballen.

De Dordtse honkbal- en softbalclub The Hawks is uiterst verheugd met de gift die de vereniging in staat stelt in de diverse leeftijdsklassen met het juiste materiaal aan promotie van de sport te doen. Marianne de Bruijn heeft bemiddeld in de contacten met de gulle gever en verrichtte namens de begunstiger de officiële overhandiging.

Attachment