Bedankt!

VAN DE TOPSPORTCOMMISSIE – Afgelopen dinsdag werd het seizoen afgesloten met de laatste wedstrijd tegen RCH Pinquins. Helaas een kleine nederlaag voor onze jongens met 6-2. Jammer dat het seizoen zo is geëindigd, maar het is niet anders.

De technische staf en alle spelers hebben ons verzocht, de supporters te bedanken voor de steun die zij ons het afgelopen seizoen hebben gegeven.

Ook de topsportcommissie wil een ieder bedanken voor de steun die wij de afgelopen jaren van velen van u hebben mogen ontvangen. Wij hebben dat zeer gewaardeerd, echter er zijn momenten dat er gewoon afscheid genomen moet worden hoe zeer dat ons ook spijt.

Uiteraard hopen ook wij dat er volgend jaar een Hawks-waardig team op het veld zal staan en dat u net als de afgelopen jaren zult kunnen genieten van tophonkbal aan de Krommedijk.

Nogmaals dank aan een ieder.
Namens de topsportcommissie,
Riet van der Rest en Piet Klaverdijk


Comments are closed.