MAMPAEY THE HAWKS ZOEKT MEISJES MET PIT – Nieuwsbrief jeugd nr. 11

Onze vereniging Mampaey The Hawks wil volgend seizoen starten met jeugdsoftbal voor meisjes. Op dit moment telt de vereniging een vijftal meisjes die door gebrek aan voldoende medespelers min of meer gedwongen zijn om mee te doen aan de honkbalcompetitie. Op zich geweldig leuk maar de grote wens is om natuurlijk met een eigen meisjesteam aan de competitie mee te gaan doen. Vandaar dat we op zoek zijn naar meisjes die sportief zijn en zich willen gaan bekwamen in deze leuke sport.

Vanaf 1 augustus willen onder begeleiding van een drietal speelsters van het eerste team al gaan starten met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Heb je interesse en ben je in de leeftijd van 9 tot 15 jaar meld je dan aan bij Conny Krutzen via e-mail thehawksdordrecht@gmail.com en geef je op voor de training. De eerste drie keer meetrainen is gratis en daarna kan je beslissen om lid te worden, de kosten van het lidmaatschap zijn voor 2012 minimaal en pas in 2013 ga je het normale contributie bedrag betalen.

Dit is de kans om kennis te maken met deze stoere meidensport en je, nu en van de winter, voor te bereiden op je eerste echte seizoen in de pupillen of aspiranten competitie van het softball. Dus, ben jij dat meisje met pit dat wil leren softballen in een leuk en gezellig team? Dan zijn wij op zoek naar jou! De meiden die we al hebben bij The Hawks zullen erg blij zijn met je komst. Natuurlijk is het prima als je vriendinnen, buurmeisjes of klasgenootjes meeneemt. Neem de uitdaging aan en stuur dat mailtje dat je begin augustus aanwezig bent. De vereniging zorgt voorlopig voor het benodigde materiaal, dus het enig wat je mee moet nemen is je goede humeur en je sportieve ambitie. Wij horen graag van jou en misschien zien we je binnenkort in outfit op het veld staan net als de zusjes Isis en Roselynn op de bijgaande foto. Wij zijn er klaar voor! Jij ook?


Comments are closed.